Tuesday, March 17, 2015

INSTANT SHAWLS KIDS

Hai korg.. ada siapa2 penggemar Instant Shawl?
Sekarang tengah trend kot nak bergaya cantik mcm Neelofa gitu.

saya ada jual shawl instant ala2 neelofa UNTUK KANAK2 juga..

Instant shawl yang sangat simple hanya SARUNG je... tak perlu lilit dan pin..
Jom tengok warna apa yg ada ya...


FIT 2Y ~ 7Y
(dalam gambar ni saya guna tudung yg sama untuk dua2 anak)
KAIN LYCRA
HANYA SARUNG, XPERLU PIN @ LILIT PUN..



RM20 TIDAK TERMASUK POS

SM  =  1 ~ 3 HELAI  =  RM6
   SS    =  1 ~ 3 HELAI  =  RM10







1 comment:

  1. Menarik !! Jemput postkan tudung2 anak comel ni di www.pasomalam.com

    ReplyDelete

~ SELAMAT DATANG KE BLOGSHOP KAMI.. ~

~ NOT FOR FUSSY BUYER ~

1st come, 1st serve basis!!!

Booking hanya dalam masa 5 hari sahaja.

Boleh nak book dulu tunggu gaji, tetapi jika book lebih dari 3 item, deposit RM5 diperlukan. (Deposit tidak akan dikembalikan jika membuat pembatalan di saat akhir)

Urusan jual beli boleh dilakukan melalui SMS atau Whatsapp : 0127627512

Insyallah harga berpatutan, kepuasan anda adalah keutamaan kami..

Kalau tak puas hati sila beritahu saya ye..

Kos Penghantaran boleh gabung dengan

Closet Mama Iman & Iman Kids Bundle

- -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Semua item yang dah 'SOLD' dan dah dihantar akan di 'delete' bagi memudahkan pelanggan membuat pilihan... :)

~ ~ Terima kasih kerana singgah ke blogshop ini dan jangan lupa singgah selalu ya... (' ',) ~ ~