Tuesday, March 17, 2015

TEASER - INSTANT SHAWL FOR KIDS


Hai korg.. ada siapa2 penggemar Instant Shawl? 
Sekarang tengah trend kot nak bergaya cantik mcm Neelofa gitu. 
saya ada jual shawl instant ala2 neelofa UNTUK KANAK2 juga.. 
Instant shawl yang sangat simple hanya SARUNG je... tak perlu lilit dan pin..

Esok saya update kaler yg available ye....
teaser dulu ngan model2 cilik ni.. ;p




No comments:

Post a Comment

~ SELAMAT DATANG KE BLOGSHOP KAMI.. ~

~ NOT FOR FUSSY BUYER ~

1st come, 1st serve basis!!!

Booking hanya dalam masa 5 hari sahaja.

Boleh nak book dulu tunggu gaji, tetapi jika book lebih dari 3 item, deposit RM5 diperlukan. (Deposit tidak akan dikembalikan jika membuat pembatalan di saat akhir)

Urusan jual beli boleh dilakukan melalui SMS atau Whatsapp : 0127627512

Insyallah harga berpatutan, kepuasan anda adalah keutamaan kami..

Kalau tak puas hati sila beritahu saya ye..

Kos Penghantaran boleh gabung dengan

Closet Mama Iman & Iman Kids Bundle

- -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Semua item yang dah 'SOLD' dan dah dihantar akan di 'delete' bagi memudahkan pelanggan membuat pilihan... :)

~ ~ Terima kasih kerana singgah ke blogshop ini dan jangan lupa singgah selalu ya... (' ',) ~ ~